Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Chic 401032-90

Brand: Viceroy
Ceasurile marca Viceroy vor încânta toate femeile cu un gust pentru accesorii neobișnuite. Fața lor este captivantă la prima vedere cu designul său original - fața de ceas perlat este căptușită cu… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Ceasurile marca Viceroy vor încânta toate femeile cu un gust pentru accesorii neobișnuite. Fața lor este captivantă la prima vedere cu designul său original - fața de ceas perlat este căptușită cu pietre de sticlă care strălucesc de fiecare dată când vă mișcați. Carcasa, ca și tracțiunea Milanului, este realizată din oțel inoxidabil de înaltă calitate. În plus, aurirea cu aur roz dă impresia că ai o bijuterie de lux fixată pe încheietura mâinii. Tratează-te cu un ceas Viceroy care nimeni nu-l va rata.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - oțel - Acoperire PVD
Curea
aurit - oțel - brățară milanese - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
aur roz
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Decorare
pietre din sticlă
Dimensiune
30 x 34 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde