Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Chic 401038-27

Brand: Viceroy
Ceasul Viceroy va încânta toate femeile cu o pasiune pentru accesorii inconfundabile. Ceasul la prima vedere atrage finisajul total auriu, dând impresia că încheietura mâinii este bijuterii de lux.… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasul Viceroy va încânta toate femeile cu o pasiune pentru accesorii inconfundabile. Ceasul la prima vedere atrage finisajul total auriu, dând impresia că încheietura mâinii este bijuterii de lux. Cadranul lor este decorat cu trei cronografii de design și mâini simple cu indexuri. Carcasa și tracțiunea sunt realizate din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Tratează-te cu un ceas Viceroy care se potrivește rochiilor și ținutelor casual.

Parametrii

Cronograf
3 cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - aurit - Acoperire PVD
Curea
aurit - oțel - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
aurie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
36 x 40 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde