Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Espaňola 42342-35

Brand: Viceroy
Dacă doriți să oferiți fiului sau nepotului dvs. un accesoriu de încredere și elegant, ceasurile Viceroy sunt alegerea potrivită. Pe fața ceasului există mâini luminescente distincte, cu indici,… Descriere și parametrii

Descriere

Dacă doriți să oferiți fiului sau nepotului dvs. un accesoriu de încredere și elegant, ceasurile Viceroy sunt alegerea potrivită. Pe fața ceasului există mâini luminescente distincte, cu indici, stema națională a Spaniei și o ștampilă de date utilă. Ceasul este tăiat la încheietura mâinii de o curea din silicon, confortabil de purtat. Marele avantaj al ceasului este impermeabilul de 10 ATM-uri, datorită căruia ceasul nu deranjează să înoate în piscină. Pariați pe ceasurile Viceroy și nu veți regreta.

Parametrii

Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - parțial cu acoperire PVD
Curea
silicon
Culoarea curelei/brățării
roșu
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
35 x 40 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator și index
zile
:
ore
:
minute
:
secunde