Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Heat 40421-59

Brand: Viceroy
Ceasul Viceroy va încânta pe toți domnii care caută un accesoriu elegant și de încredere. Fața lor de ceas este decorată cu trei cronografii cu o funcție de cronometru și un indicator de 24 de ore,… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasul Viceroy va încânta pe toți domnii care caută un accesoriu elegant și de încredere. Fața lor de ceas este decorată cu trei cronografii cu o funcție de cronometru și un indicator de 24 de ore, precum și o ștampilă de date utilă. Ceasul este complet realizat din oțel inoxidabil de înaltă calitate, care este completat de tratamentul PVD. Cu 10 ATM-uri impermeabile, nu trebuie să vă luați ceasul în timp ce înotați. Cu ceasul Viceroy, îți poți regla perfect perfecția.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - Acoperire PVD
Curea
oțel - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
44 x 52 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Alte
cardan 24 ore
Luminiscență
indicator și index
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 60 minute
Tahimetru
taheometru
zile
:
ore
:
minute
:
secunde