Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Heat 471027-99

Brand: Viceroy
Ceasul Viceroy va încânta toți domnii cărora le plac accesoriile de calitate și elegante. Cadranul lor vă va prinde la prima vedere cu trei cronografii cu funcție de cronometru cu un timp de rulare… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasul Viceroy va încânta toți domnii cărora le plac accesoriile de calitate și elegante. Cadranul lor vă va prinde la prima vedere cu trei cronografii cu funcție de cronometru cu un timp de rulare de 60 de minute și un indicator de 24 de ore. Ceasul este fixat la încheietura mâinii printr-o curea de piele de înaltă calitate, care este un întreg perfect în legătură cu carcasa din oțel. Cu 10 ATM-uri impermeabile, nu trebuie să vă luați ceasul în timp ce înotați. Viceroy va fi alături de tine la fiecare pas.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - Acoperire PVD
Curea
silicon
Culoarea curelei/brățării
alb
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
43 x 51 mm

Funcție

Indicator dată
zile în săptămână - Datieră
Alte
cardan 24 ore
Luminiscență
indicator
zile
:
ore
:
minute
:
secunde