Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Kiss 461096-57

Brand: Viceroy
Ceasul Viceroy va încânta toate femeile cu un gust pentru accesorii elegante. La prima vedere, ceasul atrage o față de ceas, cu mâinile placate cu aur, cu indici simpli. Carcasa și tracțiunea sunt… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasul Viceroy va încânta toate femeile cu un gust pentru accesorii elegante. La prima vedere, ceasul atrage o față de ceas, cu mâinile placate cu aur, cu indici simpli. Carcasa și tracțiunea sunt realizate din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Ceasul este tăiat la încheietura mâinii printr-o cursă din oțel Milan care se adaptează perfect la tine. Bucurați-vă de ceasul Viceroy și bucurați-vă de atenția din împrejurimi.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - Acoperire PVD
Curea
oțel - brățară milanese - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
33 x 37 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde