Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Next 46743-07

Brand: Viceroy
Dacă doriți să notați cu fiul sau nepotul dvs. un accesoriu elegant și de înaltă calitate, atunci cumpărați un ceas Viceroy . Cadranul lor este decorat cu trei cronografii cu funcție de zi a… Descriere și parametrii

Descriere

Dacă doriți să notați cu fiul sau nepotul dvs. un accesoriu elegant și de înaltă calitate, atunci cumpărați un ceas Viceroy . Cadranul lor este decorat cu trei cronografii cu funcție de zi a săptămânii, timbru de date și indicator de 24 de ore. Ceasul este fixat la încheietura mâinii printr-o curea din silicon de calitate, care, în legătură cu carcasa din oțel, formează un întreg perfect. Marele avantaj al ceasului este impermeabilul de 10 ATM-uri, datorită căruia ceasul nu deranjează să înoate în piscină. Fără îndoială, orice băiat mai mare va iubi acest ceas.

Parametrii

Cronograf
3 cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - parțial cu acoperire PVD
Curea
silicon
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
36 x 40 mm

Funcție

Alte
cardan 24 ore
Indicator dată
zile în săptămână - Datieră
Luminiscență
indicator
zile
:
ore
:
minute
:
secunde