Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Next Set cadou 46707-55

Brand: Viceroy
Dacă doriți să vă surprindeți fiul sau nepotul cu un accesoriu stilat și în același timp elegant , atunci procurați ceasul de la marca Viceroy . Cadranul este decorat de indici expresivi si ace… Descriere și parametrii

Descriere

Dacă doriți să vă surprindeți fiul sau nepotul cu un accesoriu stilat și în același timp elegant , atunci procurați ceasul de la marca Viceroy . Cadranul este decorat de indici expresivi si ace datorită cărora timpul este perfect lizibil.. Ceasul se fixează pe încheietura mâinii cu o curea din silicon de calitate, care cu carcasa din oțel formează un aspect perfect. Cu ceasurile Viceroy nu veți greși.

Ceasul este livrat într-un set cu căști

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - parțial cu acoperire PVD
Curea
silicon
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
36 x 40 x 11 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde