Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Sweet Set cadou 40946-05

Brand: Viceroy
Dacă doriți să oferiți fiicei sau nepoatei dvs. o bucurie cu un accesoriu elegant, atunci ceasul de la marca Viceroy este alegerea potrivită. Cadranul este decorat de acele elegante, cu indici… Descriere și parametrii

Descriere

Dacă doriți să oferiți fiicei sau nepoatei dvs. o bucurie cu un accesoriu elegant, atunci ceasul de la marca Viceroy este alegerea potrivită. Cadranul este decorat de acele elegante, cu indici numerici evidențiați. Pe încheietura mâinii ceasul se fixează cu o brățară din oțel, completata cu inimi mici. Cadonați ceasul Viceroy,care la fiecare mișcare vă va face să zâmbiți.

Ceasul este livrat într-un set de cadou cu cercei.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
mică (lățime până la 2,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
23 x 26 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde