Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Morganite P428

Brand: Vuch
Renunțați la farmecul unui ceas de modă al brandului ceh Vuch , din care nu puteți vedea. Fața cu ceas perlat în stil minimalist captivează cu pietre strălucitoare în combinație cu mâini simple și… Descriere și parametrii
Design de culoare (3):
Mai

Descriere

Renunțați la farmecul unui ceas de modă al brandului ceh Vuch, din care nu puteți vedea. Fața cu ceas perlat în stil minimalist captivează cu pietre strălucitoare în combinație cu mâini simple și logo-ul mărcii. Ceasul este tăiat la încheietura mâinii printr-o tracțiune din oțel asemănătoare cu Milano, care se adaptează perfect formei încheieturii. Ceasurile Vuch sunt perfecte pentru femeile cărora le plac accesoriile elegante.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
12 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
easy click - brățară milanese - oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Decorare
pietre din sticlă
Hmotnost
80
Dimensiune
32 x 36 x 8 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde