Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ocean Souly P1914

Brand: Vuch
Ceasurile brandului ceh Vuch sunt făcute pentru femeile care urmăresc ultimele tendințe și le place să decoreze cu accesorii elegante. Odată ce atașați o adevărată curea de piele la încheietura… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile brandului ceh Vuch sunt făcute pentru femeile care urmăresc ultimele tendințe și le place să decoreze cu accesorii elegante. Odată ce atașați o adevărată curea de piele la încheietura mâinii, nu veți mai dori să o scoateți din mână. Cadranul alb încântă cu lunaci colorate, cu inima și mâini simple. Decorează-te cu un ceas Vuch și arată tuturor că ai stil.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
12 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
alb
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
32 x 36 x 8 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde