Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Stars Audrey P456

Brand: Vuch
Ceasurile brandului ceh Vuch sunt făcute pentru femeile care urmăresc ultimele tendințe și le place să decoreze cu accesorii elegante. De îndată ce atașați o lovitură de oțel Milan la încheietura… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile brandului ceh Vuch sunt făcute pentru femeile care urmăresc ultimele tendințe și le place să decoreze cu accesorii elegante. De îndată ce atașați o lovitură de oțel Milan la încheietura mâinii, acestea vor deveni noul dvs. accesoriu esențial. Cadranul alb în stil minimalist captivează cu pietre strălucitoare în combinație cu mâini simple și logo-ul mărcii. Îți vor plăcea ceasurile lui Vuch .

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
18 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
brățară milanese - oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Decorare
pietre din sticlă
Dimensiune
36 x 40 x 4 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde