Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Waggle 3102

Brand: Nextime
Fiecare vizualizare în ceas de designer de perete bâțâi de la marca Nextime ridica starea ta de spirit. Elementul principal al acestei piese este un pendul cu lanț se va vedea oriunde. Acesta este… Descriere și parametrii

Descriere

Fiecare vizualizare în ceas de designer de perete bâțâi de la marca Nextime ridica starea ta de spirit. Elementul principal al acestei piese este un pendul cu lanț se va vedea oriunde. Acesta este situat pe partea din spate a ceasului corp din plastic și pendulează înainte și înapoi. Interesant este, de asemenea, procesarea numerelor și a indicilor.

Parametrii

tipul de ceasuri
de perete
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Dimensiune
290 x 600 mm

Produsul este, de asemenea, în secțiunile