Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Attitude 01.1541.118

Brand: Wenger
Ceasurile elegante sunt doar un om modern. De ce compromis. Eleganța simplă garantează o piesă atemporală care se potrivește perfect cu aproape orice ținută. Dă prioritate calității și bazează-te pe… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile elegante sunt doar un om modern. De ce compromis. Eleganța simplă garantează o piesă atemporală care se potrivește perfect cu aproape orice ținută. Dă prioritate calității și bazează-te pe marca tradițională elvețiană Wenger . Carcasa acestui model este din oțel inoxidabil . Cadranul albastru contrastează perfect cu mâinile luminiscente și cu un număr mare, ceea ce face ușor de citit. Există, de asemenea, un indicator practic al datei și zilei săptămânii . Ceasul este acoperit cu cristal de safir de înaltă calitate, a cărui caracteristică specifică este o rezistență mai mare la zgârieturi. Ceasul este umplut cu curea clasică de piele în culoare maro. Există, de asemenea, o mică decorare sub formă de ață decorativă cu contrast. Ceasul are o impresie subtilă și foarte elegantă, cu o notă trecătoare de minimalism. Dacă v-ați gândit de mult timp să cumpărați un ceas nou, atunci acest model ar putea fi un sfat interesant pentru dvs.

Observații

Ceasul se livrează în Wengercutia originală Wenger.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale cu strat de safir
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
42 x 44 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră - zile în săptămână
Luminiscență
indicator LumiNova
zile
:
ore
:
minute
:
secunde