Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Attitude Chrono 01.1543.113

Brand: Wenger
Dorințe de fericire pregătite. Materialul de înaltă calitate, manopera precisă și o serie de detalii imaginative sunt literalmente caracteristice ceasului Attitude Chrono. Toate modelele au… Descriere și parametrii

Descriere

Dorințe de fericire pregătite. Materialul de înaltă calitate, manopera precisă și o serie de detalii imaginative sunt literalmente caracteristice ceasului Attitude Chrono. Toate modelele au caracteristici tipice exact în stilul popularului brand elvețian Wenger . Ca rezultat, aceste ceasuri sunt perfecte pentru multe oportunități variate. Le puteți lua nu numai pentru a lucra pentru o întâlnire de afaceri importantă, ci și pentru o după-amiază obișnuită sau pentru o varietate de activități de agrement. Ceasurile din această colecție sunt frumos versatile, atemporale și elegante . Cadranul este decorat cu trei cronografii, mâini luminiscente și indici și există și un taximetru . Este dominat de o combinație de alb, negru și roșu, care contrastează frumos cu o curea de piele maro, perfect lucrată. Un element interesant este cusăturile de contrast decorative cu fir alb . Mai mult, ceasul are o cotă impermeabilă de până la 100 de metri, astfel încât să puteți merge în siguranță pentru o înot sau un duș răcoritor. Ceasurile Wenger Attitude Chrono sunt acoperite cu cristal de safir de înaltă calitate, care este perfect rezistent la zgârieturi și deteriorări nedorite.

Observații

Ceasul se livrează în Wengercutia originală Wenger.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Model strojku
Ronda 3540.D
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale cu strat de safir
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
44 x 44 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Lunetă
rotație cu sens unic
Luminiscență
indicator și index Super LumiNova
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 60 minute
Tahimetru
taheometru
zile
:
ore
:
minute
:
secunde