Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Attitude Chrono 01.1543.114

Brand: Wenger
Cu un ceas de calitate, nu vei ajunge niciodată prea târziu, iar încheietura mâinii are un accesoriu de modă cu adevărat elegant. Ceasul Wenger bărbați Attitude Chrono vă va spune că veți fi… Descriere și parametrii

Descriere

Cu un ceas de calitate, nu vei ajunge niciodată prea târziu, iar încheietura mâinii are un accesoriu de modă cu adevărat elegant. Ceasul Wenger bărbați Attitude Chrono vă va spune că veți fi încântați de lucruri frumoase, cum ar fi aspectul de calitate și elegant . Aceasta este exact ceea ce vă poate oferi acest model. Ceasul este realizat din oțel inoxidabil de înaltă calitate, acoperit cu un geam mineral acoperit cu safir, decorat cu mâini și indici luminiscenți, completat cu trei cronografi și un tahometru pentru măsurarea obiectelor în mișcare. Un contrast frumos este creat nu numai de culoarea albastră a cadranului cu elemente roșii, ci și de culoarea maronie distinctivă a curelei de piele, care este, de asemenea, frumos decorată cu cusături decorative. O caracteristică interesantă este inconfundabilele butoane de cronometru din partea dreaptă a ceasului. Un bonus frumos este rezistența la apă până la 100 de metri, care extinde frumos posibilitățile de utilizare a acestui model. Deci nu ezita nici un minut.

Observații

Ceasul se livrează în Wengercutia originală Wenger.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Model strojku
Ronda 3540.D
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale cu strat de safir
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
44 x 44 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Lunetă
rotație cu sens unic
Luminiscență
indicator și index Super LumiNova
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 60 minute
Tahimetru
taheometru
zile
:
ore
:
minute
:
secunde