Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Avenue 01.1641.118

Brand: Wenger
Gama bărbaților Avenue a pregătit pentru tine o altă piesă grozavă, care cu siguranță te va interesa. Carcasa și cureaua sunt realizate din oțel chirurgical de înaltă calitate . Ceasul este bine… Descriere și parametrii

Descriere

Gama bărbaților Avenue a pregătit pentru tine o altă piesă grozavă, care cu siguranță te va interesa. Carcasa și cureaua sunt realizate din oțel chirurgical de înaltă calitate . Ceasul este bine accentuat de un cadran analogic albastru, care este făcut literalmente pentru bărbați. Wenger subtil Wenger este potrivit pentru bărbați de toate vârstele. Puteți să le purtați la o ținută formală, chiar și un aspect sloppy, inclusiv ținute confortabile pentru petrecerea timpului liber. Pentru o imagine de ansamblu perfectă a timpului, serviți cifre mari albe, care sunt clar vizibile pe cadranul albastru. Deasupra fiecărei cifre sunt puncte luminiscente . Există, de asemenea, o ștampilă de date . Ceasul este acoperit cu un pahar mineral cu un finisaj safir . Acest lucru le face mai rezistente la zgârieturi. Ceasurile Wenger pentru bărbați reprezintă un excelent exemplu al calității elvețiene legendare care este renumită în lumea ceasurilor. Acest model te poate face fericit nu doar pentru tine, ci și pentru cineva apropiat de ziua ta, aniversarea sau Crăciunul tău.

Observații

Ceasul se livrează în Wengercutia originală Wenger.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale cu strat de safir
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
42 x 44 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator și index Super LumiNova
zile
:
ore
:
minute
:
secunde