Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Garantăm livrarea până de Crăciun - mai multe informații aici.
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Forța de mare 01.0641.121

Brand: Wenger Cod: hWE607

Descriere

Modelul 01.0641.121 Wenger ceas cu fața albastră și curea din piele maro, în care un șurub de coroană , datorită unui elvețian protejat până la o adâncime de 200 de metri. Este interesant cadru mobil unidirecțională. Ceasul are o ștampilă dată, sticlă minerală și stratul safir au mâinile și indicii luminescente superluminova. Uita-te la făcut în náročnéhoprostředí și pentru fiecare situație.

Observații

Ceasul se livrează în Wengercutia originală Wenger.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - parțial cu acoperire PVD
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale cu strat de safir
Impermiabilitate
200 m - scufundare
Dimensiune
43 x 47 x 12 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Lunetă
rotație cu sens unic
Luminiscență
indicator și index Super LumiNova
Brand: Wenger

Ceasuri Wenger companie Watch SA sunt proiectate și fabricate astfel încât să aducă proprietarilor lor mulți ani de plăcere și, în principal beneficiu. Colecția de ceasuri sport oferă de la modele foarte simple la modelele de top care îndeplinesc cele mai stricte militare. Ciocolată elvețiană, brânză elvețiană, cuțite Swiss Army, precum și un ceas elvețian de brand. Wenger este renumit pentru calitatea "Made in Elvetia".

Citiți articolul despre marca Wenger în orologera revista!

Wenger
zile
:
ore
:
minute
:
secunde