Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Metropolitan Donnissima 01.1731.111

Brand: Wenger
Frumusețea care te apucă de inimă, eleganța care te primește la prima vedere, ceasul pe care pur și simplu trebuie să-l ai , totuși poți caracteriza acest concept minimalist . Este pur și simplu… Descriere și parametrii

Descriere

Frumusețea care te apucă de inimă, eleganța care te primește la prima vedere, ceasul pe care pur și simplu trebuie să-l ai, totuși poți caracteriza acest concept minimalist . Este pur și simplu fermecător. Lasă-te încântat și cedează ispitelor sale. Wenger mână Wenger sunt alegerea potrivită pentru o femeie încântată de piese elegante, frumos decorate cu caracteristici imaginative. Ceasul vă va impresiona PVD prin reglarea carcasei în culoarea aurului galben, care contrastează frumos cu cureaua din piele gri. Ceasul Metropolitan Donnissima este acoperit cu un cristal de safir, decorat cu un simbol al inimii și trei Swarovski strălucitoare în poziția a treia oră. Ceasul este rezistent la apă până la 100 de metri . Nu numai pentru că sunt făcute literal pentru o femeie modernă care nu se teme de provocări și lucruri noi. Ia-ți timp în mâini și fii din nou.

Observații

Ceasul se livrează în Wengercutia originală Wenger.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - Acoperire PVD
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
sur
Sticlă
minerale cu strat de safir
Impermiabilitate
100m- înnot
Decorare
cristale Swarovski
Dimensiune
38 x 44 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde