Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

City Classic 01.1441.103

Brand: Wenger Cod: hWE592

Descriere

ceasuri barbati frumosi lui Wenger, care sunt noi la r. 2016 pentru barbatii care stiu ce vor. Potrivit pentru uzura de zi cu zi, dar, de asemenea, pentru societate. Ceasul are o carcasă din oțel și cadran de argint contrastante indexurile de aur. Ei au o ștampilă dată și rezistent la apă până la 30 m. Marca de ceasuri cu mișcări elvețiene, care reprezintă o garanție a calității lui Wenger.

Observații

Ceasul se livrează în Wengercutia originală Wenger.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale cu strat de safir
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Greutate
51
Dimensiune
43 x 47 x 8 mm

Funcție

Luminiscență
indicator
Brand: Wenger

Ceasuri Wenger companie Watch SA sunt proiectate și fabricate astfel încât să aducă proprietarilor lor mulți ani de plăcere și, în principal beneficiu. Colecția de ceasuri sport oferă de la modele foarte simple la modelele de top care îndeplinesc cele mai stricte militare. Ciocolată elvețiană, brânză elvețiană, cuțite Swiss Army, precum și un ceas elvețian de brand. Wenger este renumit pentru calitatea "Made in Elvetia".

Citiți articolul despre marca Wenger în orologera revista!

Wenger
zile
:
ore
:
minute
:
secunde