Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Seaforce Chrono 01.0643.116

Brand: Wenger
Brandul elvețian Wenger știe să atragă. Lăsați-vă încântați de un model din colecția Seaforce Chrono care vă va atrage la un ceas clasic, cu un aspect rafinat. Cureaua de piele de culoare maro adaugă… Descriere și parametrii

Descriere

Brandul elvețian Wenger știe să atragă. Lăsați-vă încântați de un model din colecția Seaforce Chrono care vă va atrage la un ceas clasic, cu un aspect rafinat. Cureaua de piele de culoare maro adaugă eleganță ceasului. Luneta din oțel chirurgical, completată de un finisaj special PVD, conferă ceasului atractivitatea sa și atrage atenția meritată. Un element interesant îl reprezintă și mâinile și indexurile luminiscente, care vă vor oferi o imagine de ansamblu perfectă și o orientare bună asupra cadranului în întuneric. Nu trebuie să uităm de cronografiile elegante . Ceasul este acoperit cu cristal de safir de înaltă calitate pentru o protecție și mai mare împotriva deteriorărilor și zgârieturilor. Ceasul este rezistent la apă până la două sute de metri . Acest lucru vă permite să mergeți să înotați cu ei sau să vă bucurați de un duș revigorant. Vor deveni însoțitorul tău fidel într-o serie de situații. Perfect pentru uzura de toată ziua, precum și pentru ocazii sportive. Le poți duce la multe ținute diferite .

Observații

Ceasul se livrează în Wengercutia originală Wenger.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
3 cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - parțial cu acoperire PVD
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale cu strat de safir
Impermiabilitate
200 m - scufundare
Dimensiune
43 x 44 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Lunetă
rotație cu sens unic
Luminiscență
indicator și index Super LumiNova
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 60 minute
zile
:
ore
:
minute
:
secunde