Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Urban Donnissima 01.1721.101

Brand: Wenger Cod: hWE633

Descriere

doamnelor frumoase ceas Wenger, care sunt noi la r. 2017 pentru femei care stiu ce vor. Potrivit pentru uzura de zi cu zi, ci pentru societate. Ceasul are o carcasă din oțel placat cu aur și indicii cadran din aur alb echipate cu cristale de sticlă, care sunt amestecuri perfect curea din piele albă. Ceasuri au rezistență la apă până la 100 m. Wenger marca de ceasuri lui cu mișcări elvețiene, care sunt o garanție a calității.

Observații

Ceasul se livrează în Wengercutia originală Wenger.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - aurit
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
alb
Sticlă
minerale cu strat de safir
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
35 x 39 mm

Funcție

Luminiscență
indicator
Brand: Wenger

Ceasuri Wenger companie Watch SA sunt proiectate și fabricate astfel încât să aducă proprietarilor lor mulți ani de plăcere și, în principal beneficiu. Colecția de ceasuri sport oferă de la modele foarte simple la modelele de top care îndeplinesc cele mai stricte militare. Ciocolată elvețiană, brânză elvețiană, cuțite Swiss Army, precum și un ceas elvețian de brand. Wenger este renumit pentru calitatea "Made in Elvetia".

Citiți articolul despre marca Wenger în orologera revista!

Wenger
zile
:
ore
:
minute
:
secunde