loading

Wenger Urban Donnissima 01.1721.103

Codul produsului: hWE678

Wenger Urban Donnissima 01.1721.103

  Produsul nu este disponibil. Vă rugăm să alegeți alte produse marca Wenger .
  Vă mulțumim pentru înțelegere.

  WengerUrban Donnissima 01.1721.1035994.62out_of_stock

  doamnelor frumoase ceas Wenger , care sunt noi la r. 2017 pentru femei care stiu ce vor. Potrivit pentru uzura de zi cu zi, ci pentru societate. carcasă din oțel ceasuri au placat și selectorul pe întuneric indici de aur albastru pasit cristale de sticla, cu care se potrivesc perfect într-un exemplu de realizare bicolor de presiune din oțel. Ceasuri au rezistență la apă până la 100 m. Wenger marca de ceasuri lui cu mișcări elvețiene, care sunt o garanție a calității.

  Observații:

  Ceasul se livrează în cutia originală .

  Brand:

  Dicționar de ceasornicărie

  Parametrii

  Cronograf :Fără cronografe
  Dimensiune :medie (lățime 2,5-3,99 cm)
  Garanție :3 ani (2 + 1 Gratis)
  Tipul de Mecanism :Quartz - baterie ?Quartz - baterie

  cuarț

  Carcas :oțel - aurit
  Curea :oțel - parțial aurit
  Culoarea curelei/brățării :bicolor - argintie - aurie
  Sticlă ?Geam Sticlă antireflexivă - Un geam protector împotriva reflectării. Cadranul este bine vizibil chiar și la lumina directă.
  Hardlex - Cristal mineral durificat cu o suprafață modelată contra zgârăiturilor (patentat de ®Seiko Corporaction).
  Cristal mineral - Sticla din aliaj de cuart. Duritatea ei este mai mare decât la geamul de acril.
  Geam din plastic - Sticlă acrilică, se găsește la toate modelele, cu excepția cazurilor menționate. Se folosește în primul rând pentru modelele de ceasuri pentru copii.
  Geam din safir - Cristalul din safir este un safir sintetic, reprezintă versiunea transparetntă a corindonului. Este modelul de sticlă cel mai rezistent care se folosește pentru ceasuri. Însă asta nu înseamnă că nu poate fi zgâreiat pentru abraziuni și dungi este mai rezistent.
  Geam sferic - Cupola din sticlă e sub forma de lentilă, care asigură o citire mai bună de pe cadran.
  Cristal mineral cu strat din safir - de bază este cristalul mineral acoperit cu un strat de safir.Acest strat face geamul mai rezistent la scârâieturi, dar nu este absolut nezgârâietor.
  :
  minerale cu strat de safir
  Impermiabilitate ?Rezistență la apăIndicile specificat corespunde nivelului de impermiabilitate. Pentru mai multe informații consultați tabelul de rezistență la apă din dicționarul de ceasornicărie. :30 m- ploaie
  Decorare :pietre din sticlă
  Dimensiune ?MărimiDimensiunele ceasurilor se măsoară astfel: lățimea carcasului fără coroană x înălțimea carcasului x grosimea carcasului. Descrierea de măsurare a ceasului și imaginea o puteți găsi în dicționarul de ceasornicărie. :35x39 mm

  Funcție

  Luminiscență ?LuminiscenceStratul fluorescent mărește perioada de iluminare aproximativ cu 6 ore, puteți urmări timpul in vizibilitate mică sau intuneric beznă. Ceasul poate fi luminiscent numai pe ace indicatoare, ace și a marcajelor sau cadran întreg. O tehnologie specială de luminiscență este tecnologia Trigalight.

  Trigalight - Tehnologie modificată de iluminare a acelor indicatoare și marcajele ceasului TRASER. O microcapsulă cu gaz radioactiv realizează o iluminare continuă fără a se expune la lumină.
  :
  indicator

  Ați vizualizat urmatoarele produse

  • Wenger Urban Donnissima 01.1721.103
  info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
  31 866 de produse în ofertăx
  prvni