Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Urban Metropolitan Chrono 01.1743.119

Brand: Wenger
Arătați-vă că aveți propriul stil personal și că puteți alege ceasuri de mână pentru bărbați care vă vor atrage atenția . Un sfat interesant ar putea fi un model din colecția Urban Metropolitan… Descriere și parametrii

Descriere

Arătați-vă că aveți propriul stil personal și că puteți alege ceasuri de mână pentru bărbați care vă vor atrage atenția . Un sfat interesant ar putea fi un model din colecția Urban Metropolitan Chrono de la marca tradițională elvețiană Wenger . Clasic nu dezamăgește niciodată . Are farmecul și avantajele sale incontestabile. Acest model vă oferă o carcasă rotundă în care culoarea albă iese în evidență datorită indicilor și mâinilor albastre. Ceasul este realizat din oțel inoxidabil și este acoperit cu sticlă minerală . Acestea sunt completate de o curea de piele de calitate, în culoarea albastră populară, care este, de asemenea, frumos decorate cu cusături decorative în contrast cu culoarea albă. Ceasul are două cronografii dominate de un cronometru și o mâna a doua. Ceasul este rezistent la apă până la 100 de metri . Datorită lor puteți merge cu ușurință nu numai la jacuzziul orașului, ci și la valurile răcoritoare ale mării.

Observații

Ceasul se livrează în Wengercutia originală Wenger.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
2 cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
albastru
Sticlă
minerale cu strat de safir
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
44 x 44 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator și index Super LumiNova
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 60 minute
zile
:
ore
:
minute
:
secunde