Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Wood Big 3095WI

Brand: Nextime
ceasuri de design de perete sunt realizate din lemn de culoare deschisă. ceas mare, cu un diametru de peste o jumătate de metru va deveni motivul central al orice cameră în care este atârnă. Liniile… Descriere și parametrii

Descriere

ceasuri de design de perete sunt realizate din lemn de culoare deschisă. ceas mare, cu un diametru de peste o jumătate de metru va deveni motivul central al orice cameră în care este atârnă. Liniile curate cu cifre în relief fac acest model o piesă sofisticat pe care te vei iubi!

Parametrii

tipul de ceasuri
de perete
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
lemnâ
Dimensiune
530 x 530 mm

Produsul este, de asemenea, în secțiunile