Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Fitness bratara W13P

Brand: Wotchi
Dacă sunteți interesat de un stil de viață sănătos și activ, va fi brățară fitness de la marca Wotchi va deveni un ajutor perfect. Datorită acestei brățări veți avea o imagine de ansamblu asupra… Descriere și parametrii
Design de culoare (5):

Descriere

Dacă sunteți interesat de un stil de viață sănătos și activ, va fi brățară fitness de la marca Wotchi va deveni un ajutor perfect. Datorită acestei brățări veți avea o imagine de ansamblu asupra activităților de zi cu zi. Brățara poate număra pașii, distanța totală parcursă și caloriile arse. O caracteristică esențială este, de asemenea, monitorul integrat al ritmului cardiac și tensiunii arteriale. Fiecare sportiv va aprecia funcțiile de antrenament, care pot fi utilizată, de exemplu, în timp ce alergați, săriți cu coarda sau antrenați mușchii abdominali. După conectarea telefonului mobil cu aplicația FitPro veți obține, de asemenea, o prezentare detaliată a calității, duratei și frecvenței somnului. Prindeți brățara la încheietura mâinii cu o curea din silicon confortabila. Rezistența obișnuită a bateriei este de 4-7 zile, în modul de timp până la 45 de zile. Brățara este încărcată prin intermediul cablului USB, carcasa trebuie să fie scoasă din curea. Mizați pe un accesoriu de fitness de încredere, pe care îl veți îndrăgi imediat.

Pentru a naviga meniul e suficient un clic pe partea de jos a ecranului pentru a selecta activități sportive, pentru a schimba tema afișajului e suficient să țineți apăsat.

Funcții:

 • notificări din telefonul mobil
 • pedometru
 • monitorizarea ritmului cardiac
 • funcții de antrenament - alergare, sărituri cu coarda, antrenarea mușchilor abdominali
 • monitorizarea somnului
 • măsurarea de calorii arse
 • măsurarea distanței parcurse
 • verificare statutului bateriei
 • calendar
 • poze de la distanță

Compatibilitate

 • Bluetooth 4.0 (telefonul comunică prin Bluetooth cu aplicația FitPro)
 • Android 5.0 și mai mare
 • IOS 9.0 și mai mare

Limbi:

Ceasul are meniu în engleză, spaniolă, portugheză, franceză, germană, italiană, rusă, japoneză, coreeană

Ceasul comunica cu aplicația FitPro, care este disponibil în limba engleză.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Adaptor - de curent alternativ
Pentru rezervă de putere
7 zile
Carcas
plast
Curea
plast
Culoarea curelei/brățării
roz
Sticlă
plastic
Impermiabilitate
0 m- fără apă
Hmotnost
18
Dimensiune
39 x 43 x 9,3 mm

Funcție

Alte
meteo tendințe - Czech - monitorizarea ritmului cardiac – indicator integrat - notificări din telefonul mobil - pedometru - monitorizarea somnului - Phone Finder - 1224 regim orar - Bluetooth - kontrola stavu baterie - iluminat - funcții pentru antrenament
Alarmă
budík
Indicator dată
calendar complet automat
Cronometru
cu o precizie de 1/100 a doua
zile
:
ore
:
minute
:
secunde