Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Flash Sales până la -72 %: Chiar acum bestsellere într-o promoție fulger
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Fitness Tracker W16R

Brand: Wotchi Cod: hWO079

Descriere

Ceasul inteligent de la marca Wotchi este un accesoriu ideal pentru fiecare sportiv, care vrea să țină evidența performanței sale și să-și extindă limitele personale. Veți aprecia, de asemenea, afișajul lizibil în carcasa metalică. Ceasul se prinde cu o brățară milaneză elegantă , care se adaptează perfect pe fiecare încheietura mâinii. Datorită sistemului easy-click, puteți înlocui ușor brățara cu oricare alta, deci veți putea asorta ceasul în funcție de dispoziție și ținută. .

Din mulțimea de funcții de antrenament pot fi menționate alergarea, ciclismul, înotul, badmintonul, tenisul de masă, tenisul și săriturile cu coarda. Desigur veți avea la dispoziție pedometru, calcularea caloriilor arse, distanța parcursă și monitorizarea ritmului cardiac și calității somnului. Veți aprecia mesajele de notificare, apeluri și chiar posibilitatea de a respinge un apel.

Pentru a naviga meniul e suficient un clic pe partea de jos a ecranului pentru a selecta activități sportive, pentru a schimba tema afișajului e suficient să țineți apăsat.

Funcții:

 • pedometru
 • măsurarea de caloriilor arse
 • monitorizarea calității somnului
 • monitorizarea ritmului cardiac
 • monitorizare a oxigenării sângelui SpO2
 • notificare din telefonul mobil - respingerea apelului
 • vremea
 • funcții de antrenament
 • cronometru
 • alarmă

Compatibilitate

 • Bluetooth 4.0
 • iOS 8.0
 • Android 4.4

Ceasul se asociază cu aplicația FlagFit 2.0

Instrucțiuni pentru descărcare aici.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Lățimea curelușei
20 mm
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Adaptor - de curent alternativ
Pentru rezervă de putere
7 dní
Carcas
metal comun
Curea
oțel - brățară milanese - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
aur roz
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
0 m- fără apă
Hmotnost
45
Dimensiune
39 x 43 x 9,3 mm

Funcție

Indicator dată
calendar complet automat
Alarmă
budík
Cronometru
cu o precizie de 1/100 a doua
Alte
monitorizarea ritmului cardiac – indicator integrat - notificări din telefonul mobil - pedometru - Măsurarea tensiunii arteriale - Bluetooth - kontrola stavu baterie - iluminat - meteo tendințe - funcții pentru antrenament - vibrační alarm - monitorizarea somnului

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Wotchi

Wotchi este un brand nou în lumea ceasurilor care a ales curele și lovituri interschimbabile pentru Apple Watch pentru primii săi pași . Dar el pregătește deja alte câteva produse pentru portofoliul său. Wotchi sunt de calitate, accesibile, originale și vor arăta elegant pe încheietura oricărui bărbat sau femeie.

Mai multe

Wotchi este un brand nou în lumea ceasurilor care a ales curele și lovituri interschimbabile pentru Apple Watch pentru primii săi pași . Dar el pregătește deja alte câteva produse pentru portofoliul său. Wotchi sunt de calitate, accesibile, originale și vor arăta elegant pe încheietura oricărui bărbat sau femeie.

Wotchi
zile
:
ore
:
minute
:
secunde