Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

SmartWatch W01B

Brand: Wotchi
Smartwach de la marca Wotchi va deveni accesoriul indispensabil pentru activitățile de zi cu zi și în timpul activităților sportive. În carcasa de metal este inserat un display 1,54" IPS HD care… Descriere și parametrii
Design de culoare (3):
Mai

Descriere

Smartwach de la marca Wotchi va deveni accesoriul indispensabil pentru activitățile de zi cu zi și în timpul activităților sportive.
În carcasa de metal este inserat un display 1,54" IPS HD care oferă un ecran color de înaltă calitate și lizibilitate excelentă chiar și în lumina puternică a soarelui. Display-ul 2.5D este acoperit cu sticla rezistentă, care este rotunjită pe margini pentru un control mai bun. Ceasul este fixat la încheietură cu o curea confortabilă din silicon, de înaltă calitate. Ceasul este încărcat cu ajutorul unui încărcător magnetic, care este inclus. Rezistența bateriei este de până la 1-2 zile.

Ceasuri au o mulțime de cadrane care pot fi modificate după cum doriți. Ecranul va afișa întotdeauna cele mai recente știri, alerte de la rețelele sociale sau al unui apel primit, care îl puteți primi datorită microfonului inclus. La fel puteți trimite mesaje direct din telefon. Pentru a efectua apeluri, a trimite mesaje și a vedea notificările din rețelele sociale trebuie să fie ceasul în mod constant conectat la un telefon mobil prin Bluetooth.

Prezentare generală a funcțiilor

Monitorizarea ritmului cardiac

Măsurarea ECG

Monitorizarea somnului

Primirea apelurilor, istoricul apelurilor, lista de contacte

Trimiterea de mesaje SMS

Controlul camerei foto din telefonul mobil

Controlul muzicii din telefonul mobil,

Pedometru

Notificări din telefonul mobil

Avertisment ședere îndelungată

Caloriile arse

Protecție de furt - Phone Finder

Alarmă, calendar
Cronometru, calculator

Compatibilitate
Bluetooth 4.0
Android 4.4(și mai nou)
iOS 8.0 și mai nou

Limba Watch: cehă, engleză, spaniolă, portugheză, germană, italiană, rusă, japoneză, chinezăParametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Adaptor - de curent alternativ
Pentru rezervă de putere
48 oră
Carcas
metal comun
Curea
silicon
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
plastic
Impermiabilitate
0 m- fără apă
Hmotnost
50
Dimensiune
38 x 44 x 10,7 mm

Funcție

Alte
notificări din telefonul mobil - Phone Finder - monitorizarea somnului - pedometru - monitorizarea ritmului cardiac – indicator integrat - calculator
Alarmă
budík
Indicator dată
calendar complet automat
Cronometru
cu o precizie de 1/100 a doua
zile
:
ore
:
minute
:
secunde