Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

SmartWatch W21R

Brand: Wotchi
Dacă sunteți în căutarea unui ceas SmartWatch elegant, care arata foarte bine și de asemenea, dispune de funcții utile, mizați pe SmartWatch de la marca Wotchi. În carcasa de metal este inserat un… Descriere și parametrii
Design de culoare (3):
Mai

Descriere

Dacă sunteți în căutarea unui ceas SmartWatch elegant, care arata foarte bine și de asemenea, dispune de funcții utile, mizați pe SmartWatch de la marca Wotchi.
În carcasa de metal este inserat un afișaj tactil calitativ, care se aprinde automat atunci când înclinați încheietura mâinii. Pentru a naviga în meniu, pur și simplu faceți clic pe partea de jos a ecranului. Confirmarea sau modificarea setărilor se confirmă prin apăsare lungă. Puteți regla luminozitatea ecranului, ceea ce face ceasul ușor de lizibil chiar și în lumina puternică a soarelui.

Ceasul va fi partenerul dumneavoastră, fie că veți alerga în natură sau pe banda de alergare, veți face ciclism, canotaj, bicicleta eliptica, stepper sau doar pentru a merge la o plimbare. În timpul modului sport se măsoară, de exemplu, distanța parcursă, numărul de pași, caloriile arse și ritmul cardiac.

În afară de ritmul cardiac puteți urmări tensiunea arterială și oxigenarea sângelui. Nu lipsesc funcțiile ca monitorizarea somnului, estimarea caloriilor arse sau numărul de pași.  

După ce conectați ceasul la un telefon mobil prin Bluetooth, display-ul va afișa întotdeauna cele mai recente știri și alerte de la rețelele sociale. Puteți seta alerte pentru apelurile primite, notificări prin SMS de la aplicații - Facebook, Twitter, WhatsApp, Instagram, Snapchat, Skype, LinkedIn, QQ, Linie și WeChat. Dacă vă place să faceți poze, veți aprecia capacitatea de a controla aparatul de fotografiat prin ceas. De asemenea, nu lipsește cronometrul, numărătoare inversă, avertizare ședere îndelungată și phone finder.

Prezentare generală a funcțiilor

Monitorizarea ritmului cardiac

Măsurarea tensiunii arteriale

Monitorizarea somnului

Moduri sport de bază

Măsurarea caloriilor arse

Controlul camerei foto din telefonul mobil

Pedometru

Notificări din telefonul mobil

Avertisment ședere îndelungată

Cronometru, numărătoarea inversă

Compatibilitate
Bluetooth 4.0
Android 4.4 și mai nou
iOS 9.0 și mai nou

Ceasul are meniul în engleză.

Ceasuri se asociază cu aplicația H Band.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Lățimea curelușei
20 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Adaptor - de curent alternativ
Pentru rezervă de putere
7 zile
Carcas
metal comun
Curea
brățară milanese - oțel - aurit - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
aur roz
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
0 m- fără apă
Hmotnost
45
Dimensiune
42 x 46 x 10 mm

Funcție

Alte
Phone Finder - Măsurarea tensiunii arteriale - pedometru - notificări din telefonul mobil - monitorizarea ritmului cardiac – indicator integrat - monitorizarea somnului
Cronometru
cu o precizie de 1/100 a doua
Taimer
1
zile
:
ore
:
minute
:
secunde