Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Youth T7B151

Brand: Timex
Fiecare parádnice mic ca pentru a decora cu accesorii elegante. Fă - o fericită și ia ceasul de la atelierul de branduri populare Timex . Fața lor strălucitoare se bazează pe o combinație de culori… Descriere și parametrii

Descriere

Fiecare parádnice mic ca pentru a decora cu accesorii elegante. Fă - o fericită și ia ceasul de la atelierul de branduri populare Timex . Fața lor strălucitoare se bazează pe o combinație de culori violet și roz, care pur și simplu iubesc fetele mici. Atragerea și mâinile marcate „oră, minut“. Împreună cu „a“ și „capcană“ este o modalitate eficientă de a învăța limba engleză timp. Cei mai mulți dintre voi, dar mica ta printesa va iubi curea elastica roz ornat cu stele - doar un singur circuit și apoi setați-l pur și simplu fir. Ia fiica ta, nepoata sau nepoata trebuie să fie un supliment pe care nu veți dori să decoleze.

Parametrii

Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Curea
textil
Culoarea curelei/brățării
roz
Sticlă
plastic
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Hmotnost
15
Dimensiune
29 x 33 x 9 mm

Produsul este, de asemenea, în secțiunile