loading

Zeppelin 100 Jahre Zeppelin ED. 1 7690M-1

Codul produsului: hZP057

Zeppelin 100 Jahre Zeppelin ED. 1 7690M-1

  Produsul nu este disponibil. Vă rugăm să alegeți alte produse marca Zeppelin .
  Vă mulțumim pentru înțelegere.

  Zeppelin100 Jahre Zeppelin ED. 1 7690M-19293.05out_of_stock
  Populara serie „100 de ani Zeppelin “ a fost însoțită de un atractiv de modele noi. Indiferent dacă sunt sau cuarț cronograf automatic ETA mișcare cu o dată mare, dacă este cazul sau din oțel a crescut placat cu aur, ceas nou „100 de ani Zeppelin “ înseamnă autenticitate, individualitate și stil.

  bărbați de lux a modelului de ceas Zeppelin cu cadran bej, proiectul de circulație de cuarț Ronda 5020.B și Milano, a făcut într - un aviație simplu și curat stil de ceasuri va iubi nu numai pentru aspectul său impecabil, dar vă rugăm , de asemenea , funcționează ca un cronometru, afișare dată, sau chiar o telemetrul, care servește pentru a măsura distanța.

  Brand:

  Zeppelin

  Dicționar de ceasornicărie

  Parametrii

  Cronograf :2 cronografe
  Dimensiune :mare (lățime 4-5,49 cm)
  Garanție :3 ani (2 + 1 Gratis)
  Tipul de Mecanism :Quartz - baterie ?Quartz - baterie

  cuarț

  Carcas :oțel
  Curea :brățară milanese - oțel
  Culoarea curelei/brățării :argintie
  Sticlă ?Geam Sticlă antireflexivă - Un geam protector împotriva reflectării. Cadranul este bine vizibil chiar și la lumina directă.
  Hardlex - Cristal mineral durificat cu o suprafață modelată contra zgârăiturilor (patentat de ®Seiko Corporaction).
  Cristal mineral - Sticla din aliaj de cuart. Duritatea ei este mai mare decât la geamul de acril.
  Geam din plastic - Sticlă acrilică, se găsește la toate modelele, cu excepția cazurilor menționate. Se folosește în primul rând pentru modelele de ceasuri pentru copii.
  Geam din safir - Cristalul din safir este un safir sintetic, reprezintă versiunea transparetntă a corindonului. Este modelul de sticlă cel mai rezistent care se folosește pentru ceasuri. Însă asta nu înseamnă că nu poate fi zgâreiat pentru abraziuni și dungi este mai rezistent.
  Geam sferic - Cupola din sticlă e sub forma de lentilă, care asigură o citire mai bună de pe cadran.
  Cristal mineral cu strat din safir - de bază este cristalul mineral acoperit cu un strat de safir.Acest strat face geamul mai rezistent la scârâieturi, dar nu este absolut nezgârâietor.
  :
  minerale
  Impermiabilitate ?Rezistență la apăIndicile specificat corespunde nivelului de impermiabilitate. Pentru mai multe informații consultați tabelul de rezistență la apă din dicționarul de ceasornicărie. :50 m - duș
  Greutate :135 g
  Dimensiune ?MărimiDimensiunele ceasurilor se măsoară astfel: lățimea carcasului fără coroană x înălțimea carcasului x grosimea carcasului. Descrierea de măsurare a ceasului și imaginea o puteți găsi în dicționarul de ceasornicărie. :42x46x11 mm

  Funcție

  Indicator de date ?Afișarea dății Data - Indică data actuală cu ajutorul numerelor. Acesta poate fi automatizat, localizat intr-un singur sau două locuri și se află într-o ecran mic de pe cadran. Pentru unele tipuri este realizat sub formă de cadran pe care se indica un ac.
  Ziua săptămânii - indică denumirea zilelor în săptămână prin scurtări de limbaj străin(pot fi și două limbi) într-un ecran mic de pe cadran sau cu ajutorul indicatorului și cadranului cu denumirea zilelor.
  Calendar - Afișează ziua, luna și eventual anul.
  Calendar Perpetual - Un calendar preprogramat pe bază mecanică, distinge lungimea lunii și anii bisecți. Utilizat și la modelele analoagice.
  Calendar automat - Funcția pentru câteva ceasuri digitale și combinate unde calendarul e preprogramat pentru câteva zeci de ani.
  :
  Datieră
  Cronometru ?CronometruFuncție de măsurare a timpului. Unele modele permit măsurarea mai multor ture. :cu precizie 11 sucundă, max. 60 minute

  Ați vizualizat urmatoarele produse

  • Zeppelin 100 Jahre Zeppelin ED. 1 7690M-1
  info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
  31 832 de produse în ofertăx
  Cu mare drag adaptăm ofertele personalizate pentru Dvs, și pentru ca să reușim, utilizăm fișierele cookie.
  Utilizând acest site, vă dați acordul pentru utilizarea cookie. Mai multe informații
  OK
  prvni