Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

LZ 127 Graf Zeppelin 7656-2 - SLEVA

Brand: Zeppelin
Urmăriți reducere datorită fixării cataramei zgârieturilor, vezi. fotografie. LZ 127 ZEPPELIN a fost cel mai important și de succes tip de dirijabile Zeppelin . Erau adevărați kilometri istorici la… Descriere și parametrii

Descriere

Urmăriți reducere datorită fixării cataramei zgârieturilor, vezi. fotografie.

LZ 127 ZEPPELIN a fost cel mai important și de succes tip de dirijabile Zeppelin . Erau adevărați kilometri istorici la care nu s-a mai ajuns niciodată. Între 1900 și 1938, zeppelin GmbH a creat peste 100 de aeronave în 27 de variante diferite. Cea mai mare a fost LZ 129 din 1938, cu o lungime de 245 metri, cu dimensiuni de 41,2 metri și un volum de 200.000 m3. Patru motoare diesel Daimler cu o capacitate de 4.200 CP au mutat nava aeriană cu o viteză maximă de 131 km / h și o autonomie de până la 12.000 km până în Japonia, America de Nord și America de Sud pentru transportul de pasageri, poștă și marfă.

O piesă de lux din atelierul mărcii germane Zeppelin vă va plăcea datorită designului simplu, dar precis. De asemenea, materialele de înaltă calitate și cadranul negru bine amenajat vor avea, de asemenea, purtători exigenti. Modelul este echipat cu un sistem automat. 821A, care conține 21 de pietre. Gheața imaginară de pe tort este un capac din spate transparent.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri germane
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
automat - mecanice la mișcarea mânilor
Pentru rezervă de putere
38 oră
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Greutate
70
Dimensiune
40 x 44 x 12 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
zile
:
ore
:
minute
:
secunde