loading

Zeppelin LZ 127 Transatlantik 7682-2

Codul produsului: hZP053

Zeppelin LZ 127 Transatlantik 7682-2

  • <p>#zeppelinwatches</p>

Produsul nu este disponibil. Vă rugăm să alegeți alte produse marca Zeppelin .
Vă mulțumim pentru înțelegere.

ZeppelinLZ 127 Transatlantik 7682-29591.40out_of_stock

Această serie, echipate ceas de renumitul fabricant elvețian ETA, convinge prin complexitatea sa atractiv și complicate de cuarț, așa cum este al doilea fus orar și cronograf funcționează retro. cadrane cu textură fină da ceas de calitate său unic și eleganță fără vârstă.

 

Gents ceasuri Zeppelin cu un cadran negru cu funcția cronograf cronometru retrogradă. Această funcție este utilizată în ceas de cadrane plăcintă sau solzi, indicatorul vine într - o anumită poziție de capăt (capătul sectorului) și apoi se lumineze intermitent înapoi la început ( de sus medalion). Ceasul este de asemenea echipat cu ecran data și rezistent la apă până la 50 m. În interiorul carcasei este de circulație de cuarț ETA G15.261, care asigură o funcționare lină și precisă. bucată de lux este de anumit MADE IN GERMANY, care te va iubi.

Brand:

Zeppelin

Dicționar de ceasornicărie

Parametrii

Cronograf :3 cronografe
Dimensiune :mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție :3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de Mecanism :Quartz - baterie ?Quartz - baterie

cuarț

Carcas :oțel
Curea :piele
Culoarea curelei/brățării :Negru
Sticlă ?Geam Sticlă antireflexivă - Un geam protector împotriva reflectării. Cadranul este bine vizibil chiar și la lumina directă.
Hardlex - Cristal mineral durificat cu o suprafață modelată contra zgârăiturilor (patentat de ®Seiko Corporaction).
Cristal mineral - Sticla din aliaj de cuart. Duritatea ei este mai mare decât la geamul de acril.
Geam din plastic - Sticlă acrilică, se găsește la toate modelele, cu excepția cazurilor menționate. Se folosește în primul rând pentru modelele de ceasuri pentru copii.
Geam din safir - Cristalul din safir este un safir sintetic, reprezintă versiunea transparetntă a corindonului. Este modelul de sticlă cel mai rezistent care se folosește pentru ceasuri. Însă asta nu înseamnă că nu poate fi zgâreiat pentru abraziuni și dungi este mai rezistent.
Geam sferic - Cupola din sticlă e sub forma de lentilă, care asigură o citire mai bună de pe cadran.
Cristal mineral cu strat din safir - de bază este cristalul mineral acoperit cu un strat de safir.Acest strat face geamul mai rezistent la scârâieturi, dar nu este absolut nezgârâietor.
:
minerale
Impermiabilitate ?Rezistență la apăIndicile specificat corespunde nivelului de impermiabilitate. Pentru mai multe informații consultați tabelul de rezistență la apă din dicționarul de ceasornicărie. :50 m - duș
Greutate :70 g
Dimensiune ?MărimiDimensiunele ceasurilor se măsoară astfel: lățimea carcasului fără coroană x înălțimea carcasului x grosimea carcasului. Descrierea de măsurare a ceasului și imaginea o puteți găsi în dicționarul de ceasornicărie. :42x46x14 mm

Funcție

Indicator de date ?Afișarea dății Data - Indică data actuală cu ajutorul numerelor. Acesta poate fi automatizat, localizat intr-un singur sau două locuri și se află într-o ecran mic de pe cadran. Pentru unele tipuri este realizat sub formă de cadran pe care se indica un ac.
Ziua săptămânii - indică denumirea zilelor în săptămână prin scurtări de limbaj străin(pot fi și două limbi) într-un ecran mic de pe cadran sau cu ajutorul indicatorului și cadranului cu denumirea zilelor.
Calendar - Afișează ziua, luna și eventual anul.
Calendar Perpetual - Un calendar preprogramat pe bază mecanică, distinge lungimea lunii și anii bisecți. Utilizat și la modelele analoagice.
Calendar automat - Funcția pentru câteva ceasuri digitale și combinate unde calendarul e preprogramat pentru câteva zeci de ani.
:
Datieră
Cronometru ?CronometruFuncție de măsurare a timpului. Unele modele permit măsurarea mai multor ture. :cu o precizie de 1,5 secunde, max. 60 minute

Ați vizualizat urmatoarele produse

  • Zeppelin LZ 127 Transatlantik 7682-2
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
31 764 de produse în ofertăx
Cu mare drag adaptăm ofertele personalizate pentru Dvs, și pentru ca să reușim, utilizăm fișierele cookie.
Utilizând acest site, vă dați acordul pentru utilizarea cookie. Mai multe informații
OK
prvni