Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

LZ 129 Hindenburg Datum 8046M-3

Brand: Zeppelin
Îți plac suplimentele de cea mai înaltă calitate? Atunci cu siguranță nu ar trebui să ratați ceasurile marca germană Zeppelin . Ceasurile din colecția Hindenburg sunt o combinație de manopera de… Descriere și parametrii

Descriere

Îți plac suplimentele de cea mai înaltă calitate? Atunci cu siguranță nu ar trebui să ratați ceasurile marca germană Zeppelin . Ceasurile din colecția Hindenburg sunt o combinație de manopera de calitate superioară și un aspect popular popular. Cadranul albastru de noapte este decorat cu mâini distinctive, mâini numerice și o ștampilă pentru dată. Unitatea completă este rotunjită de faptul că ceasul este complet realizat din oțel inoxidabil și este tuns la încheietura mâinii printr-o tracțiune adaptabilă din Milano . Răsfățați-vă cu Zeppelin eticheta germană.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri germane
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Model strojku
ETA F06.111
Carcas
oțel
Curea
brățară milanese - oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Hmotnost
72
Dimensiune
40 x 48 x 10 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
zile
:
ore
:
minute
:
secunde