Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Night Cruise Alain Robert Limited Edition 7294-4

Brand: Zeppelin
Ceas de lux al mărcii germane Zeppelin din ediția limitată în onoarea francezului Spiderman - Alain Robert . Alain Robert este renumit pentru cucerirea a peste 85 de clădiri înalte fără niciun fel de… Descriere și parametrii

Descriere

Ceas de lux al mărcii germane Zeppelin din ediția limitată în onoarea francezului Spiderman - Alain Robert . Alain Robert este renumit pentru cucerirea a peste 85 de clădiri înalte fără niciun fel de securitate. Alain a cucerit clădiri precum Burj Khalifa, Turnul Eiffel, Opera din Sydney și Tour Montparnasse.

Ceasul are trei cronografii cu funcție de cronometru, scară taometrică, mâini cu luminescență puternică Super LumiNova și timbru de dată . Acestea sunt fixate la încheietura mâinii printr-o curea din silicon, care este conectată la carcasa din oțel inoxidabil. Ceasul este alimentat de mișcarea elvețiană ETA G10.212 . Există, de asemenea, 10 ATM-uri impermeabile, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă luați ceasul în timp ce înotați. Răsfățați-vă cu Zeppelin eticheta germană.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri germane
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Model strojku
ETA G10.212
Carcas
oțel - parțial cu acoperire PVD
Curea
silicon
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Hmotnost
111
Dimensiune
40 x 48 x 10 mm

Funcție

Luminiscență
indicator LumiNova
Cronometru
cu o precizie de 1.10 secunde, max. 30 minute
Tahimetru
taheometru
Indicator dată
Datieră
zile
:
ore
:
minute
:
secunde