Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
 

+Filtru

Brand
+ -

Cerruti 1881
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Preț
+ -

leilei

OdDolei

Ascunde

Culoarea curelei
+ -

Culoarea cadranului
+ -

Impermiabilitate
+-

Forma carcasului
+-

Tipul de mecanism
+-

Sticlă
+-

Carcas
+-

Curea
+-

Șterge

Cerruti 1881 in-stoc

CERRUTI 1881 de brand a fost fondata de designerul italian Nino Cerruti de moda. Munca neobosită, creativitate, inovație și dorința de perfecțiune - acestea sunt motivele pentru care CERRUTI 1,881 catapultat în prim-planul lumii elita modei și parfumuri.
Respectul pentru natura, cu accent pe surse regenerabile, fără pierderi de calitate si frumusete, combinate cu tradiția de Cerruti marca 1881, sunt pilonii fundamentali ai unui proces de acumulare aceste ceasuri atemporale.

Filtre selectate:
Cerruti 1881×
În stoc×

+-Filtru

1 produse

Sortează după:

în sus

zile
:
ore
:
minute
:
secunde