Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc de vară până la -80 %. De la geantă la parfumi.
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu
 

+Filtru

Brand
+ -

Clarins
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Preț
+ -

lei lei

OdDolei

Ascunde

Șterge

Clarins in-stoc

Clarins sa nascut din pasiunea unui singur om, Jacques Courtin

. In timpul studiilor sale de medicină ajuns la concluzia că problema frumusețea femeii fel de important ca sănătatea. "Pentru o femeie să te iubesc și altele, aceasta înseamnă să existe." Cu această convingere, deschis în 1954 primul institut Clarins cazul în care tratamentul cosmetic a făcut o adevărată terapie.

Cosmetice Clarins

preferă întotdeauna formulare pe bază de plante de produsele sale

. În laboratoare medici, biologi si cosmetologi sunt analizate si testate mii de plante cu un singur scop:. De a utiliza cele mai eficiente extracte din cele mai bune concentrația pentru rezultate optime de 50 de ani de experiență în institutelor de tratament, o metodă extraordinară, cunoașterea excelentă a problemelor estetice ale femeilor, ea este o forță Clarins. Filozofia Clarins este: vă faceți griji cu privire la frumusetea serios de femei, combina fericire și sănătate a tuturor femeilor și bărbaților, și să le ofere cele mai bune produse la preturi accesibile.

Astăzi, frumusețea Clarins reprezentată în 150 de țări și are o milioane la nivel mondial de clienti fideli

. Și că loialitatea are un motiv ... Cosmetice Clarins au fost singurul furnizor de dor Cehia 2010!

Răsfățați-vă cu un lux produse cosmetice faciale și corporale.

 

Citiți articolul despre istoria Clarins intr-o revista de frumusete!

Filtre selectate:
Clarins×
În stoc×

+-Filtru

118 produse

Sortează după:

Sus