Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
 

+Filtru

Tipul de produs

Brand
+ -

Compagnie De Provence
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Preț
+ -

leilei

OdDolei

Ascunde

Tipul de ten
+-

Șterge

Compagnie de Provence in-stoc

Top cosmetice franceze Compagnie de PROVENCE înființată în 1990 sub supravegherea Pascal și Philippe Boigeoleho Bourellyho. În mod deliberat, dar fondatorii săi au fost inspirate, referindu-se la tradiția de a face săpun de Marsilia, a cărei istorie datează de 17. secol. Unul dintre primele produse COMPAGNIE DE PROVENCE a fost o versiune moderna a săpun Marsilia tradițional - sapun lichid "gătite" în mod tradițional pe bază de uleiuri naturale.

Cosmetice COMPAGNIE de Provence, cu o viziune - accent pe tradiție, dar într-o formă modernă, foloseste un ingrediente complet în condiții de siguranță și autentice din regiunea Provența și toate subliniaza ambalajul produselor individuale originale, dar foarte simplă și concisă - minimalism subliniind stilul original și originea.

Seria Versiunea Originale se bazează pe tradiție și revenirea la rădăcinile literalmente - săpun de Marseille este gătit în cazane, cum a fost cazul 17. secol. Toate produsele sunt ambalate într-un ambalaj elegatních (sticlă sau plastic) și sunt cu adevărat cadou minunat, nu numai pentru femei, dar, de asemenea, pentru bărbați.

Filtre selectate:
Compagnie de Provence×
În stoc×

+-Filtru

1 produse

Sortează după:

în sus

zile
:
ore
:
minute
:
secunde