Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Concurs cu premii atractive

Tu hotărăști care sunt trendurile. :-) Alege piesa, care îți place cel mai mult și ai șansa să câștigi un premiu minunat.

Îți mulțumim pentru votul tău. Cum au votat ceilalți?

alt
alt
alt

Premiul săptămânii

Premiul săptămânii

Set cadou Dermacol

În următoarea rundă a concursului nostru, câștigătorul se va putea bucura de un set cadou de cosmetice cu aromă de cafea irlandeză de la marca cehă Dermacol. Dacă dorești să participi la concurs, alege piesa ta preferată din anchetă.

Regulamentul concursului

Participarea la concur este foarte simplă. Tot ce trebuie să faci, e să alegi o piesă care îți place, să introduci datele necesare, să accepți regulile, să faci clic pe butonul Vreau să particip. :-) În fiecare luni va fi ales un nou câștigător.

Câștigătorii rundelor trecute

Poți vota din nou lunea viitoare..

Săptămâna aceasta avem deja votul tău în anchetă..

La concurs vei putea participa după week end. Te așteptăm cu nerăbdare :-)

zile
:
ore
:
minute
:
secunde