Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

 Accelerator pentru bronz SPF 30 Sunny (The Fabulous Tan-Booster)

Brand: Payot Cod: kDKR6625
Variante produs (2):

Descriere

Brume Lactée SPF 30 are o textură ușoară a laptelui care oferă un nivel ridicat de protecție solară pentru față și corp.
Veti fi cuceriti de consistența sa ușoară, care intensifică bronzul și acoperă pielea cu un scut de protecție invizibil, revigorant și neaderent.

 

Substanțe active:

 • extract de trandafiri,
 • ulei de nucă de cocos și cătină
 • Filtre UVA și UVB,
 • vitamina E și vitamina C,
 • extracte de plante (floarea-soarelui și tanin),
 • eritruloza (zaharidă).

caracteristici:

 • oferă o protecție ultraviolă foarte ridicată,
 • intensifică bronzul
 • are o textură ușoară 
 • acoperă pielea cu o acoperire invizibilă, revigorantă și invizibilă,
 • testat dermatologic.

Cum să utilizați

Aplicați o cantitate mai mare pe față și corp înainte de expunerea la soare; o cantitate mai mică reduce factorul de protecție. Repetați frecvent pentru a menține protecția, în special după înot, transpirație sau ștergere cu prosopul. Expunerea excesivă la soare prezintă un risc grav pentru sănătate. Nu stați la soare prea mult timp, chiar dacă se folosește protecție solară. Nu expuneți sugarii și copiii mici la lumina directă a soarelui.

Brand: Payot

Dr. Nadia Payot, filozof frumusete, mai multe generații înainte de tendințele actuale în medicina industria spa bazat

. Ea a folosit cunoștințele medicale pentru a dezvolta high-tech produse biologice și tehnologii de aplicare pentru dezvoltarea frumuseții feminine și un stil de viață sănătos și pentru a atinge echilibrul de trup și suflet. Institut de frumusete original bazat pe strada Rue de Castiglione 10-a câștigat o reputație ca un templu adevărat de frumusețe în 1927.

Fiecare Payot salon de astăzi este un loc de calm infinit în cazul în care toată lumea, după îngrijire atentă lăsa cu un sentiment de piele sanatoasa, corpul si mintea

. Tratamente corporale oferite sunt revoluționare și chiar make-up este aici, în formă de îngrijire a pielii. Payot a fost întotdeauna sinonim cu SPA si salon de îngrijire. Dr. Nadia Payot ne-a lăsat lor know-how, profesionalism și dorința de a continua să furnizeze toate femeile mulțumire și fericire.

Cosmetice Payot nu este ambalat în pachete celofan care inutil ecologice. Una dintre cele mai populare produse este, fără îndoială elixir ulei de corp plin. Printre celebritatile care se lasă răsfățat produse similare Payot includ Carla Bruni-Sarkozy, Adriana Sklenarikova, Jana și Hana Maciuchová Švandová.

 

Citiți articolul despre marca Payot intr-o revista de frumusete!

Payot
zile
:
ore
:
minute
:
secunde