Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Balsam pentru a menține culoarea părului argintiu Total Results So Silver (Conditioner)

Brand: Matrix Cod: kDKR6828
Variante produs (1):

Descriere

Total Results So Silver Balsamul de păr Total Results So Silver hidratează profund părul blond și gri. O face ușor de pieptănat, netezește părul și îi conferă moale și strălucire.

Brand: Matrix

MATRIX societatea americană, un brand de produse profesionale de îngrijire a părului, a fost fondată în 1980 de către soț și soție Arnie și Sydell Miller. Stilisti si parteneri, atât în sectorul privat și viața profesională de renume, a vrut să ofere o linie completă de produse de ingrijire a parului care toate coafura pentru a ajuta la dezvoltarea afacerii lor și a le permite să utilizeze propriile talentele și creativitatea.

Trei decenii mai târziu Ingrijirea parului MATRIX inspiră în mod constant profesionisti si persoane fizice, precum și prin produse de înaltă calitate este unul dintre liderii nu numai pe piața americană. Professional Ingrijirea parului MATRIX gama completă de produse ofera produse cosmetice pentru toate tipurile de probleme ale parului si. De exemplu, o serie de matrice Total rezultate Curl este conceput pentru a îmblânzi bucle neliniștite pentru toate posibile jocurile produse de styling folosite Matrix de proiectare Pulse.

Matrix
zile
:
ore
:
minute
:
secunde