Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Barca cu lumânări parfumate Fum de lemn 453 g

Brand: WoodWick Cod: kWO380

Descriere

Lumânarea cu fum de lemn oferă mirosul cald de cedru și cărbuni fierbinți. Datorită fitilului HEARTHWICK® FLAME unic, acest tip de lumânare oferă confortul suprem într-un șemineu arzător. Sunetul moale de crăpătură și flacăra de dans lung creează o atmosferă unică. Arde până la 30-40 de ore.

Un amestec de parafină premium și ceară de soia cu parfumuri puternic concentrate asigură arderea curată, fără reziduuri neplăcute. Esențele parfumate au fost atent selectate pentru a umple camera cu un parfum de lungă durată. Forma deschisă a lumânării crește zona de evaporare a esențelor parfumate din iazul de ceară și asigură o experiență parfumată uniformă.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde