Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Bombă de baie ciocolată (Chocolate Dipped Bath Fizzer) 150 g

Brand: Revolution Cod: kMK505

Descriere

Faceți baia și mai distractivă! Bombele de baie sunt aruncate în cadă cu apă curentă și asta este. Apoi urmăriți doar jocul culorilor și relaxați-vă. Aroma dulce a glazurii de ciocolată îți va îmbogăți baia.

Brand: Revolution

Revoluția din Londra nou și proaspăt de brand de machiaj ofera de înaltă calitate și la prețuri accesibile produse de cosmetică decorativă, inclusiv cele mai recente tendințe în machiaj. Revoluția machiaj are podznačku I ♥ machiaj, care oferă diferite filosofia de ambalare. Lăsați-vă fi ispitit prea.

Cosmetice Revoluția machiaj este comparată cu cosmetice MUA (Academia Machiaj). Cu sediul la Londra a câștigat rapid popularitate a unei marci, datorită frumos pigmentat, ochi paleta umbra, oferă o varietate de pulberi și originale de design, dar oferă mult mai mult. Pe venirea lui pe cei care make-up profesional angajat.

Pregatiti-va pentru o revolutie in machiaj este aici!

Revolution