Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ceară pentru epilare 110 g

Brand: Starpil Cod: kDKR0821
Variante produs (8):
8 Variante
Alege altă variantă

Descriere

ceară de înlocuire a dispozitivelor Starpil este facut din rășină de înaltă calitate și ceară de albine. Roll-on STARPIL modul păr ceara fierbinte, care a fost creat și cu grijă lucrat perfect pentru casa si profesionale epilare.

Aviz

Ceara trebuie să fie păstrate în poziție verticală -. aplicator up

Brand: Starpil

Companie STARPIL este parte a companiei de familie Maystar cu ani de experiență în producția de produse cosmetice și produse de îndepărtare a părului. STARPIL este angajată în fabricarea de produse pentru îndepărtarea părului, de îngrijire a pielii după epilare sau de producție de parafine. Apariția a invenției, roll-on de ceara a însemnat pentru compania un pas important înainte în. Datorită producției acestui tip de ceară Maystar compania a devenit lider în îndepărtarea părului profesionist. De atunci, compania sa extins considerabil oferta de produse. Eficacitatea produselor este extrem de cunoaștere STARPIL a substanțelor active în utilizarea noii compoziții, dar, de asemenea, în plus, de substanțe naturale aromatice ale produsului.

Starpil
zile
:
ore
:
minute
:
secunde