Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Corector cu efect de iluminare pentru zona ochilor cu aplicator Touche Veloutée 6,5 ml

Brand: By Terry Cod: kDKR6417
Variante produs (2):

Descriere

Instrumentul de corectare a ochilor cu Touche Veloutée este proiectat pentru toate tipurile de piele. Cu ajutorul ei puteți masca toate imperfecțiunile din zona ochiului și puteți străluci imediat pielea. Ingrijitorul unifica tonul pielii si are o textura usoara care nu accentueaza ridurile. Datorită aplicatorului original cu o perie este ușor de aplicat. Acesta acoperă cercuri întunecate, roșeață, riduri și linii minuscule.

Brand: By Terry

După ce a inspirat și dezvoltat gama de culori Yves Saint Laurent, Terry de Gunzburg a decis să-și extindă viziunea într-un brand cu același nume. Formulele blânde ale pielii sunt completate de nuanțe măgulitoare. Cu produsele cosmetice By Terry vei arăta grozav toată ziua.

By Terry
zile
:
ore
:
minute
:
secunde