Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Gel calmant pentru față, corp și păr Aloe 99% (Soothing Gel)

Brand: Holika Holika Cod: kDKR6869
Variante produs (1):

Descriere

Aloe 99% gel calmant pentru față, corp și păr este un produs multifuncțional care conține extracte de plante: suc de aloe, extract de tica Centella Asia, extract de frunze de bambus și extract de castraveți. Poate fi folosit pentru îngrijirea corpului, a feței și a părului - are proprietăți hidratante, de răcire și calmante pe piele și îl hidratează profund. Nu conține parabeni, culori artificiale și ingrediente de origine animală. Este adecvat în special pentru pielea arsă după ce a făcut soare, după mușcăturile de insecte, după procedurile cosmetice.

Brand: Holika Holika

Holika Holika este un brand coreean de cosmetice care a fost înființat în anul 2010. În prezent, se extinde pe piață la nivel mondial. Produsele sale sunt caracterizate de un ambalaj unic, atrăgător, care cucereste consumatorii tineri. Oferă prețuri accesibile pentru produsele de înaltă calitate, obținute din cele mai bune ingrediente. Viziunea companiei Holika Holika este de a oferi produse de înfrumusețare care îmbunătățesc frumusețea naturală a fiecărei femei.

Holika Holika
zile
:
ore
:
minute
:
secunde