Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Loțiune hidratantă pentru plajă SPF 10 Sun

Brand: Astrid Cod: kDKR3575
Variante produs (1):
Cumpără produse din seriile Sahara sau Sun de la brandul Astrid peste 27 lei și primești cadou: ASTRID Spray de par extra puternic 250ml GRATUIT!

Descriere

Loțiune hidratantă SPF 10 (Sun Astrid) 200 ml oferă o protecție scăzută împotriva soarelui. Este ușor de absorbit și răspândit prin compoziția și îmbogățită cu D-pantenol și un complex de multivitamine (beta-caroten si vitaminele A, E, F), protejează pielea de îmbătrânirea prematură și promovează hidratarea.

Brand: Astrid

În 1847, Francis Prochaska se deschide, de asemenea, comerțul cu o fabrică de săpun mic săpun și. construirea cu succes o nouă unitate de producție și stabilește o legătură cu producătorii de franceză esența și experți pariziene în domeniul parfumerie. firma Prochaska devine prima companie istoric documentat cosmetice în Austria - Ungaria și una dintre cele mai vechi companii de cosmetice la est de Rin și la nord de Alpi. In anii '60 ai secolului 20 și este un producător recunoscut de producție de înaltă calitate permite companiei să lanseze un parteneriat cu producătorii de produse cosmetice la nivel mondial, cum ar fi. Beiersdorf si Schwarzkopf DIOR. Astrid astăzi în mod constant inovator și oferirea de produse cosmetice de calitate, bazate pe o combinație eficientă de ingrediente cosmetice moderne, care conferă pielii cea mai bună îngrijire și protecție!

Astrid