Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

(Recovery Balm) 100 ml

Brand: Percy Nobleman Cod: kPRN016

Descriere

Balsamul de bărbierit regenerativ pe bază de ulei pentru bărbați este conceput ca un prim ajutor pentru restabilirea și protejarea bărbieritului.
Brand: Percy Nobleman

Percy Nobleman este o afacere de familie britanică care își urmărește strămoșii nobili. Crează produse de barbă și produse de îngrijire a părului cu cele mai bune ingrediente naturale.

 

Percy este un gentleman tipic englez care este sofisticat, arătos și mereu un pas înainte. Cu aceste produse veti arata perfect si va face sa va simtiti minunat.

Percy Nobleman
zile
:
ore
:
minute
:
secunde