Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Șampon pentru păr grizonat de bărbați 150 ml

Brand: Colorwin Cod: kCLW002

Descriere

.Samponul Colorwin pentru păr grizonat, este primul șampon ceh care acoperă părul carunt. Formula șamponului se bazează pe tradiția și experiența veche a bunicilor noastre în colorarea părului. Colorwin Men conține extractul de nuc regal, care contribuie la suprimarea părului gri. În plus, pantenolul se adaugă la șampon pentru a regenera părul și scalpul și a oferi o cantitate mică de culoare. În plus, extractul de nuc protejează părul de razele UV și de influențele nocive ale mediului. Șamponul miroase foarte frumos.

Samponul Colorwin Men este conceput pentru părul brun și negru.

Caracteristici:

suprimă cenușiiul în părul brun și negru,
regenerează părul și îl protejează de efectele negative externe,
cu un miros plăcut

Compoziție

.

Cum să utilizați

.Doar aplicați o cantitate mai mare de șampon pe părul umed, întindeți-l pe întreaga lungime a părului și lăsați-l să acționeze 1-2 minute. Cu cât lăsați mai mult pe păr, cu atât veți vedea mai mult culoarea. Acest șampon nu colorează părul, așa că bărbații nu trebuie să-și facă griji că au părul foarte colorat. Șamponul Colorwin îmbunătățește textura părului și suprimă efectul de gri. Nu există urme colorate pe scalp sau după șamponare.
Brand: Colorwin

Colorwin este un nou brand ceh cosmetic pentru femei și bărbați. Produsele Colorwin oferă o soluție simplă și de economisire a timpului pentru momentele în care doriți să arătați elegant și, în același timp, nu doriți ca părul gri să vă dezvăluie adevărata vârstă. Colorwin vă aduce produse de frumusețe inovatoare și sănătoase, care sunt potrivite pentru păr și nu incarcă inutil părul.

Produsele Colorwin vă îmbunătățesc aspectul, starea de spirit și încrederea. Încercați acest ajutor și veți vedea că acesta va deveni secretul dvs. și unicul truc pentru a vă întineri cu câțiva ani cu o baghetă magică.

Colorwin
zile
:
ore
:
minute
:
secunde