Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Scrub de buze Wild Rose (Caring Scrub) 4,8 g

Brand: Labello Cod: kLB88022

Descriere

Buzele crăpate sunt pasé, descoperiți puterea uleiului de trandafir și bucurați-vă de buze moi toată ziua. Nu trebuie să vă faceți griji pentru buzele uscate, ci doar să le îngrijiți și vor fi moi și sănătoase pe tot parcursul anului. Coaja de buze nutritivă Wild Rose conține particule decojitoare care îndepărtează în mod fiabil solzi de piele de pe buze și se dizolvă complet pe ele. Uleiul de măceș și vitamina E fac din nou buzele sănătoase și netede.

Produkt je také v sekcích

Brand: Labello

Labello de brand este axat pe buze de sănătate și frumusețe. Fondat de idee inovatoare Oscar Troplowitz pentru a crea un balsam de buze. a devenit imediat un produs popular în toată Europa și marca compoziția și ambalarea honuite în continuare. In 1935 brandul cunoscut în întreaga lume. Noi acum oferim o ingrijire completa de buze pentru femei, bărbați și copii.

Labello
zile
:
ore
:
minute
:
secunde